Bästa sparräntan
Hitta det bästa sparandet!
Öppna sparkonto

Förr i tiden var man tvungen att gå till en bank när man ville öppna ett sparkonto, men så är det inte längre, inte ens om du vill öppna ett sparkonto hos en bank eller kreditbolag som du aldrig har vänt dig till tidigare. Så om du har hittat ett bra sparkonto, till exempel här på bastasparrantan.se, är det bara att öppna ett sparkonto direkt nätet och det är mycket snabbt gjort.

Så öppnar du ett sparkonto på nätet

Surfa in på en bank eller ett kreditbolag som har sparkonton som ger dig en riktigt bra sparränta, till exempel en av de banker och kreditbolag vi listar här på bastasparrantan.se som har marknadens bästa sparräntor. På bankens hemsida fyller du i personnummer, namn, adress, e-postadress, och telefonnummer. Ibland räcker det med att fylla i färre uppgifter än så.

Skicka iväg din ansökan och om allt ser bra ut får du signera ett kontoavtal antingen direkt på nätet med din e-legitimation eller så skickas avtalet hem till dig som du skriver under och skickar tillbaka. Om du har möjlighet att signera med e-leg ska du naturligtvis göra det eftersom det går snabbare då. Om du inte har en e-legitimation skaffar du det enkelt på din internetbank.

När du har signerat ditt avtal är det bara börja spara på ditt sparkonto. Flytta över pengar från ditt vanliga lönekonto eller ditt gamla sparkonto så börjar dina pengar genast växa på allvar. Svårare än så är det alltså inte att börja spara på ett sparkonto som ger dig den bästa sparräntan.